1. In dreptul fiecarui produs aveti optiunea "Adauga in Cos". Din partea dreapta a site-ului va aparea o previzualizare a cosului. Pentru a continua adaugarea produselor dati click oriunde pe ecran. Cand ati terminat de adaugat produsele dorite apasati pe "Vezi Cosul" sau sus la site in dreapta pe "Cosul meu".
2. Aici veti gasi un rezumat al comenzii dvs. precum si costul total al acesteia. Apasati "Finalizeaza comanda".
3. Daca nu aveti cont deja pe site, aici vi se vor cele numele, adresa unde sa se livreze comanda, codul postal, numarul de telefon, email-ul,etc. Daca aveti deja cont , acestea vor fi completate automat. Apasati "Continua". La urmatorul pas se va confirma metoda de livrare si costul acesteia. Apasati "Continua".
4. Veti confirma plata. Ramburs la curier, cont bancar, plata cu cardul... Apasati "Continua".
5. Verificarea finala si Trimiterea comenzii unde veti bifa ca sunteti de acord cu Politica de Confidentialitate a Site-ului si Politica de returnare. Apasati "Trimite comanda". In acest moment comanda este finalizata.
6. Veti primi un numar de comanda, suma totala a comenzii, metoda de plata aleasa si adresa de livrare. Puteti apasa pe "Continua cumparaturile".
7. Veti primi un mail de confirmare a primirii comenzii, urmand a fi notificat in cel mai scurt timp in legatura cu disponibilitatea produselor si implicit, confirmarea finala a comenzii.

clandestin.ro

PROTECTED

ACCOUNTS

Garantia calitatii.

Expediere rapida.

Copyright (c) 2020 clandestin.ro Toate drepturile rezervate.